Behandling Standard

Tectyl-behandling av din bil - både understell, hulrom, chassis og hjulhus.

Trykk her

Behandling Tilpasset

Vil tilbyr tilpasset der dette er nødvendig.

Trykk her

Utbedring og Sandblåsing

Vil tilbyr utbedring der dette er nødvendig.

Trykk her

Siste fra Facebook

På fredag ble vår noe eldre men flotte vw LT profilert av Rogaland Skiltdesign nå er den klar til tjenste igjen ????
Problemer med pulsering ved nedbremsing eller anmerket rust på skiver ? Vi tilbyr nå dreiing av bremseskiver med avansert dreiemaskin. Kombinert med rengjøring og smøring av bremser eller skift av klosser gir dette meget godt resultat. Dreiingen skjer med skiver montert på bil som og vil utligne kast i hjulnav. Dette er ett mye rimeligere alternativ en skifte av de fleste skiver pga rust. Kampanje pris fra 500kr pr skive + arbeid for rengjøring eller skift av bremseklosser. Ta kontakt i dag for tilbud til din bil!
Vi ønsker å gratulere vår lærling Elisabeth Rustad med bestått fagbrev i Reservedelsfaget og ønske henne lykke til videre ????
Tredje året på rad flagger vi i Kjøpmannsbrotet på Klepp. Vi ønsker alle våre kunder, samarbeidspartnere, ansatte og følgere god feiring av 17 mai !! ????????
Vi vil gratulere vårs lærling Kjetel Varhaug med bestått fagprøve i dag ????????
Har du husket EU kontrollen ? Vi utfører EU kontroll på biler opptil 7,5t uten luftbremser. Priser fra 700kr ink mva. Ring 51786680 for time bestilling i dag.
Noen ganger er vi så heldige at vi får fikle med gamle klassikere som denne. Denne bilen stod nok høyt på ønskelisten hos mange på 80tallet. Noen som klarer se hvilken bil det er ?
Lyst på bedre lys i vinter? Her har vi montert Rigid sr20 som er E-merket og lovlig til bruk på offentlig vei. Lyser hele 7500lumen å med uslåelig lysbilde til fjernlys. Pris 11500,- ferdig montert med bryter i kupé og aluminiums brakett bak skiltet. Denne har også fått montert Orange beskyttelses deksler som både beskytter og gir bra lys til tåke og snø.