Seadoo

Sea-Doo personlige vannscootere, jetbåter.

Trykk her

Can Am

ATV, Spyder, SSV

Trykk her

Tilhenger

Tiki, BK og Sea-doo

Trykk her

Siste fra Facebook

Nå er den endelig på plass!!! Can-Am ryker 2019 modell, prisen ferdig montert er 148 459 kr dette er inklusiv registreringsavgift og valgfrie farge på panel Dette er en motorsykkel du kan kjøre på billappen hvis du er over 21 år!!! Denne er registrert for to, og baksetet med ryggstøtte kan enkelt klikkes av og på Vi har gunstig finansiering med i til 0 i egenkapital!! Denne går gratis i bom!! Og går som ei kule!!! Kom å sjå!!!
Vi vil gratulere Victor Mørk Medalen med denne knalltøffe RXT 230!!! Kjør fint!!! Satser på masse????????????
Vannscootersesongen er godt i gang! ?????? Kjøp Sea-doo 2019 modell innen 15.mai og få med deg kampanjen på utvidet fabrikkgaranti! Ta kontakt eller kom innom for et uforpliktende tilbud! ????
Då har me trukket vinnere av påskeeggene Reidun Klingsheim vant egget med de gule brillene Thomas Meling vant egget med dei svarte!! Vinnerene blir kontaktet på PM
Vil gratulere Christoffer Davidsen med ny GTR 230 Kos deg masse i godværet og kjør forsiktig!!
Vil du vinne et av disse flotte påskeeggene fra R. Helleland AS? Vi i har fylt de opp med snop og et sett med flotte sea-doo kjørebriller Vil du vinne et av disse flotte påskeeggene? Lik siden, innlegget, og skriv fargen du ønsker deg på brillene og du er med i trekningen om et av disse eggene!!!! Tagg venner for flere vinnersjanser!! Et lodd PR kommentar!!! Vi setter stor pris på deling av innlegget så flere får vite om Rogalands råeste motorsportbutikk!!! PS: egget må hentes i vår butikk på Klepp!!
Hos oss kan du kjøpe alle Sea-doo modeller!! R. Helleland AS er totalforhandler av Sea-doo og har lagerført de fleste maskinene for snarlig levering!! Kom innom oss på klepp eller ta en telefon på 51786695
Råaste maverick trail.. med varme og «tett» hytte, klar for tjeneste i statens vegvesen!!