Høye ytelser og mye for pengene i helt ny pakke.

NY FOR 2017! GTR-X er den rimeligste Sea-Doo X-modellen. La deg begeistre av Ergolock-systemets kontroll og en ny og kraftig superladet 230 hk Rotax-motor. Denne vannscooteren akselererer fra 0 til 100 km/t på 5,3 sekunder.

EN KOMPLETT FØRERFOKUSERT OPPLEVELSE

ERGOLOCK SYSTEM

Bli ett med maskinen ved å låse kroppen din for enklere manøvrering og mer kontroll, takket være en smalt racing-sete, spesielt skråstilte fotbrønnkanter og justerbar ergonomisk styring (AES).

BYGGET FOR Å VINNE

PRISVINNENDE DESIGN

Det racing-inspirerte designet er bygget rundt den entusiastiske føreren. Hver eneste element er bygget for å gjøre kjøringen raskere, mer spennende og mer uanstrengt. Designet er overøst med utmerkelser og er bygget for å gjøre det samme for føreren.

NYTT FOR 2017

ROTAX 1500 HO ACE MOTOR

Utstyrt med Advanced Combustion Efficiency (ACE)-teknologien, en ny generasjon avanserte og superladede Rotax-ytelser. Denne nye motoren er optimalisert for vanlig drivstoff og er raskere og kraftigere enn sin forgjenger, men fortsatt like drivstoffeffektiv.

FINJUSTERING MED FINGERTUPPENE

JUSTERBARE TRIMPLAN BAK, VTS (VARIABLE TRIM SYSTEM)

Med rask tilgang til Variable Trim System (VTS) på styret kan du finjustere manøvreringsegenskapene basert på førerens preferanser, forholdene på vannet og antall passasjerer.

VÆR INFORMERT MENS DU ER PÅ FARTEN

X-INSTRUMENT MED BOOST-INDIKATOR

Et raskt blikk på X-instrumentet lar deg se speedometeret, sjekke rundetiden og få oppgitt motorens maksimale ytelser fra den praktiske boost-indikatoren.

STANS FORTERE OG LEGG TIL UTEN BESVÆR

INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)

Andre generasjon iBR-system er eksklusivt for Sea-Doo og lar deg stanse 48 m* raskere. Det tilbyr dessuten bedre kontroll og manøvrering.
*Basert på interne BRP-tester

3 MODUSER SOM PASSER DIN KJØRESTIL

INTELLIGENT GASS KONTROLL (iTC)

Velg hvordan du ønsker ytelsene dine takket være ulike kjøremoduser som Touring, Sport og ECO - tilgjengelig via det digitale informasjonssenteret i din vannscooter.

EKSKLUSIVT FOR SEA-DOO

CLOSED-LOOP KJØLESYSTEM

Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.